Ota yhteyttä

Keräämme analytiikka- ja markkinointievästeiden avulla sivuston käytöstä tietoja, joiden avulla kehitämme verkkokauppamme käyttäjäkokemusta, tarjoamme sinulle kiinnostavampia tuotteita ja parempia tarjouksia sekä kohdistamme markkinointia. Jos et hyväksy evästeitä tilauksen tekeminen voi olla mahdotonta. Näytä lisää
Eväste asetukset
Hyväksy
Evästeet & Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Eväste Hyväksy
1. Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispäivä 27.12.2020 1.1. Rekisterinpitäjä Tuontistore Lillintie 29 88600 Sotkamo Suomi 1.2. Rekisteriasioista vastaava Tuontistore Lillintie 29 88600 Sotkamo Suomi info@tuontistore.net 04578327086 1.3. Rekisterin nimi Tuontistoren verkkokaupan käyttäjärekisteri 1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 1.5. Rekisterin tietosisältö Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten: – nimi – osoite – puhelin – sähköposti. 1.6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään. 1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet Verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. 1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille. 1.10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. 1.11. Tiedon korjaaminen Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Tietosuojaseloste

Yleistä Tietosuojaselosteella annamme asiakkaillemme tiedon heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan tulee hyväksyä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen xanomishopin palveluita. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Mika Leinonen Lillintie 29 88600 Sotkamo Puh: 04578327086 Tietosuojaan ja henkilötietoihin liittyvistä asioista voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tuontistore.net Rekisterin nimi Tietosuojaseloste Henkilötietojen käyttö Keräämme asiakkaastamme vain sellaiset tiedot, että saamme asiakkaallemme mahdollisimman parhaan ja luotettavan asiakaspalvelu- ja ostokokemuksen. Asiakkaana sinulla on aina oikeus päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla. Henkilötietoja käytetään seuraavissa asioissa:
  • Asiakkuuden ylläpitoon
  • Palveluiden tarjontaan
  • Mahdollisten takuuasioidein ja hyvitysten hoitamisessa
  • Tilausten käsittelyssä, toimituksessa sekä arkistoinnissa
  • Toiminnan ja palveluiden kehittämisessä
  • Asiakas- ja ostokokemusten sekä asiakas-suhteiden parantamisessa
  • Analyyttisissa ja tilastollisissa tarkoituksissa
  • Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamisessa
  • Väärinkäytösten, rikosten ja petosten estämisessä
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamisessa
  • Laskutusasiakkaiden luottotietojen tarkastamisessa
Henkilötiedot mitä keräämme Käyttämämme henkilötiedot ovat asiakkaan itse antamia tietoja. Asiakas antaa tiedot meille asioidessaan verkkokaupassamme, silloin kun hän rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi tai tilaa suoramarkkinointikirjeemme. Suoramarkkinointikirjeen tilattua meille jää tietoon vain asiakkaan sähköpostiosoite ja suoramarkkinointikirje on aina mahdollista lopettaa esimerkiksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Keräämme seuraavia tietoja:
  • Henkilötiedot kuten nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot, luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Ostoshistoria kuten tilatut tuotteet ja näiden hinnat
  • Toimitustiedot, kuten toimitustapa ja toimitusosoite
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
  • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot sekä tunnisteet
Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi verkkokaupasta Internetin kautta. Henkilötietojen luovutus Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille, tarjotakseen palveluitamme sinulle. Alapuolella kerrotaan kolmansista osapuolista, jotka noudattavat laillisia tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.
  • Tilauksen toimituksen vuoksi kuljetusliikkeelle
  • Luotonmyöntäjälle, valittaessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun
  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
  • Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
  • Tuotteen toimittajalle, jos tuote suoratoimitetaan asiakkaalle
  • Maahantuojille ja huoltoyhtiöille mahdollisten takuuasioiden hoitamiseksi
  • Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirryttäessä perintään
  • Kirjanpitäjälle kirjanpitoa varten
Emme siirrä henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ilman asiakkaan etukäteistä kirjallista suostumusta. Rekisterin suojaaminen Rekisteri ja asiakastiedot säilytetään sähköisenä Suomessa. Asiakastietoja käsittelee henkilökuntamme ja käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Ulkoistamme myös henkilötietoja osittain kolmansille osapuolille, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Kolmansista osapuolista on kerrottu lisää kohdassa ”henkilötietojen luovutus”. Tietojen säilytys Hekilötietoja säilytetään tarvittavan ajan, pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakkuus on voimassa. Tarkastusoikeus Olet asiakkaana oikeutettu:
  • tarkastamaan tallentamamme henkilötietosi
  • pyytämään tietojesi oikaisemista
  • pyytämään tietojesi poistamista, mikäli tietojen käsittely ei ole tarpeellista
  • vastustamaan henkilötietojen käsittelyä, mikäli koet, että tietojasi on käsitelty lainvastaisesti
  • kieltää tietojesi käyttämistä suoramarkkinointiin
Oikeuksiesi käyttämistä varten voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen poistamme tiedot tai tarvittaessa otamme yhteyttä asiakkaaseemme ja kerromme syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Huomioitavaa on, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisteripitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku2, 10§) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Rekisteröidyllä asiakkaalla on valitusoikeus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että henkilötietoja käsitellessämme emme noudata voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojaselosteen muuttaminen Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta tarvittaessa. Yhteydenotot Voit ottaa yhteyttä aina asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköposti: info@tuontistore.net WhatsApp: 04578327086
Tallenna
Eväste asetukset